tisdag, mars 11, 2008

Gamla lådor.


Jag har fått upp mina lådor från lagret. När jag blev sjuk packade mina arbetskompisar ner min arbetsplats. Det är mycket att gå igenom och man samlar lika mycket på jobbet som man gör hemma. Men det är roligt att gå igenom sakerna, minnena och allt vad man har varit med om.


På ett sätt är det skönt att göra upp med detta också, jag har alltid längtat tillbaka och nu så känn det som man kan börja om på riktigt.

Det mesta är föråldrat och jag får kasta en hel del och det känns också bra. Det är något med att kasta bort saker, nästan lika stort som att införskaffa nya saker. När man är klar med en sak så låter man den bara gå bort till soporna eller som här på jobbet lägger dem i en hörn för kassering.

Jag har hittat alla mina böcker också, det var ett delmål. Jag tror att det är alla iallafall, men det gör inget för nu när jag ser dom så kanske jag ska förnya dom också. Under min sjukdomsperion har jag alltid önskat att jag haft böckerna hos mig så att jag kunde läsa dom. Och jag bad också min arbetskompis att ta med dom vid besöket men hon glömde dem. Jag antar att hon hade alldeles för mycket att tänka på, bara att få gå och möta mig då när jag hade det som svårast måste ha varit jobbigt nog.

Ja detta var ytterligare ett steg på vägen tillbaka, ett ganska stort steg.

Inga kommentarer: